Groentepakketten

Wekelijks een vers geoogst groentenpakket rechtstreeks van het veld. Wij zaaien, planten, onderhouden en oogsten jouw groentepakket. Het enige wat jij hoeft te doen doen is genieten van lekkere seizoensgebonden groenten. Schrijf je nu in om hiervan te kunnen genieten. Lees mee……

 

Hoe werkt het?

Voorbeeld van een medium groentepakket

Je koopt in het begin van het jaar een oogstaandeel. Van half mei tot half december ontvang je elke week jouw groentepakket. Vers van het veld, gezond en met een minimale voetafdruk!

Je hebt de keuze uit een klein, medium of groot groentepakket.

Op afhaalmomenten en via activiteiten (potluck, meewerkdagen, boerderijfeesten,…) krijg je de kans om andere deelnemers en de boer te leren kennen.  Maar bovenal is dit een prachtig engagement. Je kiest voor een duurzame landbouw: toegankelijk voor een brede groep mensen, met respect voor het werk van de boer, het milieu en onze gezondheid. 

Wekelijks voorzien wij 2 afhaalmomenten voor je groentepakket:

  • Woensdagnamiddag op het veld in Lembeek.
  • Vrijdagavond in Essenbeek.

Prijzen 2019:

Klein (1 persoon): € 370 

Medium (2 à 3 personen): € 690

Groot (3 à 5 personen): €950 

Vanaf  half mei tot half december. Tijdens de zomervakantie zullen er 2 weken geen pakketten zijn. Tijdens die weken mag je zelf komen oogsten.

Op momenten dat het te druk is voor jou, of in geval van ziekte of iets anders, kunnen wij je pakket leveren. Laat het tijdig weten via een mailtje. Deze service kost €0.40/ km.

De groentepakketten kunnen ook op jaarbasis geleverd worden binnen een straal van 10km rond de boerderij voor een meerprijs van 100 €/ jaar.


Hoe schrijf je je in voor een groentepakket abonnement?

Via ons inschrijvingsformulier kan je je makkelijk inschrijven.

Je krijg per mail een bevestiging samen met de betalingsgegevens.

Indien het aantal plaatsen volzet is, kom je op een wachtlijst terecht.

 

Pin It on Pinterest