Inschrijven

Algemene voorwaarden


Wat kan je van ons verwachten

Wij zaaien, planten en onderhouden een ruim assortiment groenten.

Wij engageren ons om op een efficiënte en professionele wijze de teelt en het beheer op het bedrijf aan te pakken en zo oogstaandelen aan te bieden die relevant zijn qua volume en kwaliteit.

Wij werken volgens de regels van de biologische landbouw en laat het Bio-certificeren. Onze groenten en fruit zijn vanaf 2018 officieel ‘bio’ en worden gecontroleerd door Certisys.

Elke klant heeft het recht de boekhouding op vraag in te kijken.

Wij voeren om geen enkele reden terugbetalingen uit.

Wij bieden de klanten de mogelijkheid tot participatie in het beheer van het land en de bedrijfsvoering d.m.v. werkgroepen, inspraak, transparante verslaggeving.

Wat wij van jou verwachten

Nadat je je lidgeld hebt betaald, engageer je je om zelf te komen oogsten.

Van zodra je bent ingeschreven, zal je mails van ons ontvangen met informatie over het bedrijf, instructies om te oogsten, activiteiten etc. 

Wij communiceren via mail, het is aan jou om deze te lezen.

Je komt oogsten op om het even welke dag van de week en op het uur dat je past.

Het oogstjaar start vanaf de eerste nieuwe te oogsten groente (half april) tot 31 maart het jaar erop.

Je hebt respect voor de planten, de infrastructuur en ons werk.

Je respecteert de oogstrichtlijnen en het vlaggensysteem  (als je twijfelt over hoe bepaalde gewassen te oogsten, informeer je bij de boer).

Het doorspelen van de oogst aan familie of anderen trekt het systeem scheef en benadeelt andere oogstaandeelhouders. Van zodra wij merken dat je dit niet respecteert, spreken wij jou hierover aan en mogen wij jou zonder enige vergoeding van onze kant, je uit te schrijven.

Ouders zijn verantwoordelijk voor hun kinderen.

Gelieve het gebruikte oogstmateriaal (messen, spade, spitvork, enz.…) in goede en propere staat terug op zijn plaats te zetten. Als je materiaal beschadigd tijdens het oogsten meld je dit aan ons zodat wij dit tijdig kunnen herstellen/vervangen.

Als oogstaandeelhouder mag u onbetaald vrijwilligerswerk doen en wordt u ook lid van het CSA-netwerk vzw. Eventuele ongevallen vallen onder de verzekering van het netwerk.  http://www.csa-netwerk.be/.

Het veld

Parkeren kan op de Vredelaan of op de Veroonskouter.

Rij niet met de wagen op het veld zonder uitdrukkelijke toestemming van ons.

Maak na 22.00 uur geen lawaai op straat of de parking. 

Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade of diefstal aan uw voertuig op de parking.

’t Groente Hart kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor ongevallen op of rondom de bedrijfsterreinen.

Respecteer de natuur. Laat geen afval achter op de terreinen en parking.

De betaling

Het bedrag dient betaald te worden binnen de vastgestelde data vermeld op de factuur (binnen 14 dagen). Nadat je het online inschrijvingsformulier hebt ingevuld, krijg je automatisch een factuur in je inbox. Dit factuur geldt als contract. Je betaalt via overschrijving (gegevens vermeld op de factuur).

Wens je je al in te schrijven maar wil je nog even wachten met betalen? Neem contact op met ons. Je kan ervoor kiezen om in 3 schijven te betalen.
Indien de volledige betaling nog niet in orde is tegen 15 december, laat ons dit via email weten. Indien niet moet je 20% extra betalen op het openstaande bedrag.

De prijzen voor 2021:

Zelfoogst:

  • Volwassenen: € 350 / persoon
  • Kinderen vanaf 4 jaar betalen hun leeftijd x € 12. kinderen onder de 4 jaar zijn gratis.
  • Vanaf 18 jaar worden kinderen als volwassenen beschouwd.
  • 3de volwassenen = -10%
  • 4de volwassenen = -20%
  • Co-ouderschap = -50% 
  • Kind op kot = -50% 

Pin It on Pinterest