Zuiver drinkwater

’t Groente Hart is officieel verdeler van de BestWater waterfilters uit Duitsland. Wil je dit water gratis proeven? Meer weten? Dat kan! Maak vrijblijvend een afspraak met waterconsulente Sigrid De Crem, via sigrid@tgroentehart.be of 0498 07 14 73

 

Iedereen zou moeten weten dat voldoende water drinken noodzakelijk is voor al onze lichaamsfuncties. Er zit vocht in en rondom elke cel in je lichaam. Deze vloeistof voedt de cel en neemt ook de afvalstoffen van de cel op. Het functioneren van de cellen is afhankelijk van de kwaliteit van je water. Drink zuiver en vitaal water en voel je vol leven!

En toch hebben veel mensen moeite om voldoende water te drinken per dag. Waarom? Het water smaakt niet. Het lichaam geeft onbewust het signaal dat het kraanwater of het flessenwater dat het binnenkrijgt niet van die kwaliteit is dat het werkelijk nodig heeft.

 

Het belang van zuiver water

De Franse wetenschapper prof. Louis Cl. Vincent heeft als eerste en veruit als enige het verband aangetoond tussen waterkwaliteit en levenskwaliteit. Hij vergeleek het water binnen een regio met de sterftegraad en aantal gevallen van hart- en vaatziekten, kankers,…

Na 20 jaar onderzoek concludeerde hij dat er een duidelijk verband is tussen beiden.

Mensen die zuiver water drinken, leven langer en krijgen minder last van kwalen.

In regio’s met zwaar belast water, lag de sterftegraad met de helft hoger dan in regio’s met zuiver water. Volgens Vincent kan water met minder dan 60 mg/l of PPM ons lichaam nog zuiveren. De PPM of droogrest vind je terug op het etiket van je flessenwater.

Je kan het vergelijken met een lege vrachtwagen.  Hoe leger de vrachtwagen (het water dus) hoe meer afvalstoffen er afgevoerd kunnen worden.

                            
Minder dan 60 ppm                Tussen 60 en 120 ppm           Meer dan 120 ppm

 

Maar de droogrest zegt niets over wat er wel in het water zit!

Het is ook van belang dat het water niet belast is met zware metalen of bezoedeld door hedendaagse vervuiling zoals pesticiden, nitraten, chemicaliën, hormonen en noem maar op. Als deze stoffen zich in ons lichaam opstapelen, kunnen ze allerlei processen verstoren en tot degeneratieve ziekten leiden. Enkel zuiver water kan dit proces tegengaan.

Water heeft een geheugen

Ook al is het water chemisch gezuiverd van bv lood, cadmium, asbest, nitraat etc, dan nog blijft het water belast met elke unieke frequentie van alle schadelijke stoffen die er voor de filtering inzaten. Ondanks de intensieve reinigingsprocessen bevat leidingwater nog steeds de herinnering, de trillingsinformatie van de chemische stof die erin opgelost “is…of was”.

De Nobelprijs voor de geneeskunde Nobelprijswinnaar Luc Montagnier heeft in 2008 bewezen dat water een verzameling moleculen is, die een geheugen hebben. Water vangt al de frequenties uit onze omgeving op: wifi, telefonie, computers enz. Deze wijzigen de cellulaire functies onmiddellijk .

Ook de fysicus Dr. Wolfgang Ludwig verwees naar het geheugen van water en hij was niet de enige (Jacques Beneviste – la mémoire de l’eau, Emoto,  Dr. Pollack – The Fourth Phase of Water)

Om dit geheugen van water beter te begrijpen moeten we kijken naar de geometrische structuur van water: de manier waarop de watermoleculen onderling geordend zijn/elkaar aantrekken.

In de winter herkent men de perfecte geometrische structuur van een waterdruppel. Men heeft nog nooit twee exacte sneeuwvlokken gevonden, ook als is het chemisch gezien gewoon H2O.

De afzonderlijke watermoleculen vormen samen grote watermolecuulhopen, clusters genaamd. De verbindingen tussen de H2O-moleculen noemt men waterstofbruggen. Er zijn talloze mogelijkheden voor de vorming van deze bruggen. Met als uitkomst de meest uiteenlopende vloeibare en toch kristallijne opbouw. De clusterstructuren maken het voor water mogelijk informatie op te slaan. Daarop berust de werking van homeopathie, Bachbloesem therapie, edelstenen in water leggen…

Wat is het effect van gestructureerd water op je lichaam?

Om dit geheugen te wissen moeten we het gefilterde water structureren en vitaliseren. De manier waarop BestWater dit aanpakt lees je verder. Wat vooral belangrijk is: Dit Powerwater heeft een krachtig diepreinigend effect op je lichaam. Je hebt eindelijk terug zin om water te drinken want de smaak is zacht en fris, alsof je rechtstreeks uit een bergbeekje drinkt.

Wat doet gestructureerd water met je?

 • Hydrateert 4 keer meer dan normaal water en 6 keer sneller –> volledige revitalisatie van het lichaam
 • Goed gehydrateerde cellen ontgiften en regenereren sneller
 • Betere en snellere zuurstofopname op cellulair niveau;
 • Verbetert je uithoudingsvermogen en verkort hersteltijd tijdens intensieve training
 • Vermindert aantal vrije radicalen
 • Activeert enzymen –> Ondersteuning van het immuunsysteem.
 • Betere metabolische balans
 • Betere opname van voedingsstoffen en extracellulaire communicatie (bio-fotonen)

Kijk even mee naar het einde van deze korte video. Professor Roy vertelt dat je de structuur van water kan vergelijken met het alfabet, de manier waarop de waterclusters zijn gestructureerd zijn de zinnen.

Wat verderop zie je hoe het drinken van gestructureerd water ook de structuur van het bloed verandert, ten voordele!

BestWater

Vlak voor afname loopt het water door een vortex. Dit geeft leven en zuurstof.

De filtersystemen van het Duitse BestWater produceren niet alleen zuiver water maar ook levenskrachtig, vitaal water. 900.000 Gezinnen hebben in Duitsland reeds een filtersysteem van BestWater gekocht. Dit is uniek in de geschiedenis van de waterfiltersystemen. De kristalstructuren van het water zijn opnieuw hersteld, het zuurstofgehalte stijgt, de trillingsfrequenties zijn correct.

Dit watersysteem verwijdert o.a. zware metalen, medicijnen, drugs (!), hormonen, anorganische mineralen, oestrogenen, nitraten, tal van synthetische stoffen, radio-actieve zwevende deeltjes, geuren en smaken.

 


Steeds meegeleverd bij elk model:
Compleet montageset inclusief edelstalen kraan, een drukmanometer, elektronische lekdetector, watervat in inox

 

 

 

 

Hoe werkt het?

 1. Het water stroomt vanuit de waterleiding eerst door twee sedimentfilters (5 en 1 micron). Mechanische verontreinigingen zoals roest, zand, stofdeeltjes en andere zichtbare en onzichtbare deeltjes worden afgezet.
 2. Een filter met actieve kokoskool neemt gassen zoals chloor en ammoniak op.
 3. Omgekeerde osmose. Dit membraan (patent Nasa) scheidt de opgeloste vaste stoffen zoals calciumcarbonaat, chloriden, nitraten, enz., uit het stromende water onder druk. Enkel de zuivere watermoleculen passen door dit dun vlies met extreem kleine poriën. Al de rest gaat in de afvoer. Het TFC Membraan van zeer hoge kwaliteit heeft een hogere filtratie van alle stoffen en minder waterverbruik dan de meeste toestellen!

 4. Na het membraan komt het water terecht in een watertank. Dit reservoir is gemaakt uit 100 % inox 18/8 kwaliteit, geen bacteriegroei mogelijk.
 5. Het zuivere water wordt nu lichtjes gehermineraliseerd zoals Spa, Montcalm, Mont Roucous,… tussen 10 en 50 mg/l. Dit gebeurt dankzij zeolietgesteente in de Cristal lith energy module (CE). Alle mineralen zijn aanwezig in de juiste verhouding = ionenbalans.
 6. Tot slot loopt het water door 2 nafilters
  CE: siliciumparels opgeladen met biofotonenenergie (lichtdeeltjes, wereldwijd uniek) en zeoliet (herstel van de waterstructuur + zuurstof stijft),
  HE: bergkristal, kwartszand, siliciumkristallen en 7 spectrumlicht, kwartszand, Bovisgenerator.
 7. BestWater bestudeert continu de technologie om water te structureren en voegt jaarlijks nog nieuwe elementen toe in de filters.
 8. In de kraan zit een vortex die het water in beweging brengt vlak voordat je het aftapt.

De verschillende modellen

JungBrunnen 33 Ultimate

Ideaal voor kleine gezinnen, 1 tot 3 personen

Filters in kist, onder de gootsteen niet verder dan 1 meter van de kraan
Eenvoudige, praktische kraan inclusief vortex
2 vitalisatiefilters
Afmetingen: H 38 cm x B 27 cm x D 40 cm
Geen stroomtoevoer nodig
Capaciteit : 6,25 tot 8 l per uur – Afvoer 2,5l
Geen boosterpomp nodig bij min. 3 bar druk.

Jungbrunnen 66 Ultimate

Voor gezinnen vanaf 4 personen.

Filters in kist, kan verder dan 1 meter
2 membranen: meer water op korte tijd, minder afvalwater dan JB 33
2 Vitalisatiefilters

Afmetingen : H 41 cm x B 31 cm x D 46,3 cm
Capaciteit : +/- 12,5 l/uur– Afvoer 1,2 L : 1 l zuiver

 

 

Jungbrunnen 66-10

De ideale waterfilter voor scholen, bedrijven en restaurants.

Complete vitalisatie
Direct Flow systeem voor wie grotere volumes van het meest zuivere en vitale water wil
Stroomtoevoer nodig
Capaciteit 1,7 l per minuut (2500l/24h) – Afvoer 0,8l : 1 l zuiver

 

 

Jungbrunnen 66-11

Direct Flow systeem met extra voorraadvat om een wasmachine of vaatwasser aan te sluiten. Dit systeem heeft 4 osmose-filters  en levert  maximaal 120 liter per uur.
Water met een lage droogrest heeft een veel groter reinigend vermogen en je hoeft veel minder zeepproducten toe te voegen.

Stroomtoevoer nodig.
Capaciteit 1,7 l per minuut (2500 l/24 u) – Afvoer 0,8l : 1 l zuiver

Afmetingen: H42 cm x B 29,5 cm x D 42 cm + voorraadtank.
Je kan zelf de grootte van het vat kiezen: 8l / 12l / 41,5l / 75,5 l / 100 l

 

Jungbrunnen 25 00, de waterbar voor bedrijven en therapeuten

 

Waterbar voor bedrijven. Geen bacteriënopslag in vaten maar rechtstreeks geproduceerd.
De Jungbrunnen 25-00 is eigenlijk de Jungbrunnen 66 in een bedrijfsverpakking.
Aan te sluiten op de waterleiding en een afvoerleiding onderhoudt dit systeem zichzelf.
Keuze uit 3 temperaturen: kamertemeratuur, gekoeld water (4 °C – 12 °C) en heet water (80 °C – 100 °C)
Capaciteit: tot 200 l / dag

Afmetingen: H 1 m x B 40 cm x D x 32 cm

PS: de witte letters kunnen verwijderd worden.

 

Jungbrunnen 55 00, de waterfilter om mee te nemen

De mobiele waterfilter met dezelfde kwaliteit als een JB 66 Ultimate
Ideaal om mee op vakantie te gaan of voor in de caravan en mobilhome.
Met 2 boosterpompen op elektriciteit om de waterdruk te verhogen

Pin It on Pinterest